Fout
  • JFolder::create: Kan de map niet aanmaken Path: /home/johnnie/domains/dagwinkelvorstenbosch.nl/public_html/images/thumbnails/images
  • JFolder::create: Kan de map niet aanmaken Path: /home/johnnie/domains/dagwinkelvorstenbosch.nl/public_html/images/thumbnails/images
  • Can't create file /home/johnnie/domains/dagwinkelvorstenbosch.nl/public_html/images/thumbnails/images/everyday-150x138.jpg. Change the permissions for folder /home/johnnie/domains/dagwinkelvorstenbosch.nl/public_html/images/thumbnails/images to 777.

Klaar voor de zomer!!!

Wij zijn klaar voor de zomer!!!

Wij hebben ons ijs assortiment helemaal uitgebreid, dus laat het mooie weer maar komen....

Dat is weer heerlijk "COOL".

 

Kerstpakkettenservice!!!

 

Het loopt alweer tegen het einde van het jaar. De feestdagen naderen en misschien wilt u wel iemand eens lekker verrassen met een leuk Kerstpakket.

Dat kan bij Dagwinkel Vorstenbosch!!!

 

Lees meer: Kerstpakkettenservice!!!

Ruime keuze A-merken

In onze dagwinkel vindt u een ruime keuze aan A-merken. Daarnaast zijn van de meeste producten ook B-merken aanwezig. Zo hebt u zelf controle over uw uitgave.

U mist een product? Dat kan, door het formaat van onze winkel kunnen wij niet alle producten voeren. Gelukkig kunnen wij natuurlijk wel alle producten leveren. Vraag een van onze medewerkers hiernaar.

Everyday huismerk

In onze winkel vindt u een uitgebreide keuze Everyday artikelen.  Het assortiment bestaat uit ruim 250 artikelen verspreid over verschillende artikelgroepen. Wij zijn trots op ons Everyday huismerk. Eersteklas kwaliteitsproducten voor de laagste prijs. Veel producten zitten al jaren in ons  assortiment en zijn dus vertrouwd! Maar we blijven continu werken aan  verbeteringen en uitbreiding van het assortiment. U herkent de Everydayproducten in de Dagwinkel door middel van schapstopper.

U bevindt zich hier: Home Assortiment